Leuke bestemmingen

  • 22/04/2013 10:05

Binnen Nederland of Europa, maar ook buiten Europa, zijn vele bestemmingen te vinden voor een geweldige vakantie. Of u nou graag relaxed of juist wil zien tijdens uw vakantie, het is allebei mogelijk. Als u veel wilt zien tijdens uw vakantie is een rondreis aan te raden, dit kunt u zelf ondernemen maar ook in een groep met andere reizigers. Wilt u lekker relaxen, dan kunt u het best op één plek blijven, dit scheelt een hoop reizen en zo kunt u lekker tot rust komen.

gwyneddwales

Leuke bestemmingen voor rondreizen zijn bijvoorbeeld Wales, met haar glooiende en rustige landschap of Kroatië met haar prachtige baaien. Denk bij het uitzoeken van een rondreis wel aan het landschap. Steile hellingen zijn bijvoorbeeld niet prettig voor een rolstoelgebruiker.

Kroatië

Een mooie plek voor een relaxvakantie is Catalonië. Er is veel te zien en de hoofdstal Barcelona is erg rolstoelvriendelijk. Controleer als u van de kust houdt altijd wel of er een pier of boulevard aanwezig is, zodat u niet met een rolstoel het strand op hoeft.

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.