Over

Iedereen heeft recht op vakantie, dus ook zeker de mindervaliden. Alleen het plannen van een leuke vakantie voor een mindervalide is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Als mindervalide moet je namelijk altijd rekening houden met je handicap, dus ook bij het zoeken naar een leuke vakantie. Het vervoersbedrijf moet bijvoorbeeld rolstoelvriendelijk zijn en hotelkamer moet brede deuropeningen hebben. Allemaal zaken waar een ander niet aan hoeft te denken. Miva heeft heel veel ervaring met vakanties organiseren voor mensen met een handicap en snapt dat voor iedereen een leuke vakantie erg belangrijk is. Daarom willen we onze kennis graag met anderen delen en zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan hebben.

Miva-vakanties.nl is het platform waar u alles kan vinden wat u zou willen weten over vakanties voor mindervaliden. Zo zijn er op miva-vakanties.nl bijvoorbeeld pagina’s te vinden met aandachtspunten voor de perfecte vakantie voor mindervaliden en met tips voor vervoer tijdens de vakantie.

Ook staan er op miva-vakanties.nl artikelen die interessant zijn voor mensen die mindervalide zijn maar toch graag op vakantie willen. Deze artikelen hebben de meest uiteenlopende onderwerpen zoals activiteiten voor mindervaliden of de leukste bestemmingen voor minder validen.

Met al deze informatie hopen wij van Miva dat u de leukste vakantie van uw leven kunt gaan ervaren. Want uw handicap mag een leuke vakantie nooit in de weg staan. Wij nodigen u uit om de site eens rustig te bekijken en voor vragen of op en aanmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u alvast veel voorpret en een geweldige vakantie.